معماری

۳ مطلب در مهر ۱۴۰۱ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

بیوفیلیا (به معنای عشق به طبیعت) بر جاذبه ذاتی انسان به طبیعت و فرآیندهای طبیعی تاکید دارد و بدون ارتباط با آن، سلامت انسان آسیب می بیند. بنابراین، طراحی بیوفیلیک راه حلی انسان محور ایجاد می کند که در صورت اعمال، عناصر و فرآیندهای طبیعی را در محیط ساخته شده ادغام می کند. تحقیقات نشان داده است که این طرح استرس، سطح فشار خون و ضربان قلب را کاهش می‌دهد و در عین حال بهره‌وری، خلاقیت و میزان رفاه را افزایش می‌دهد. یکی از ویژگی‌های متمایز طراحی بیوفیلیک، تأکید آن بر محیط یا زیستگاه کلی به‌جای یک رخداد منزوی از طبیعت است. همه موجوداتی که در محیط های متصل وجود دارند به عنوان اکوسیستم های یکپارچه به هم متصل هستند.

نیاز به طراحی بیوفیلیک افزایش یافته است زیرا انسان 90 درصد از زمان خود را در داخل خانه سپری می کند و شهرنشینی جنگل های بتنی ایجاد کرده است که فضای سبز را کاهش می دهد. محرک های کلیدی برای معماری بیوفیلیک خوب به شرح زیر است:
1. بیوفیلیا فقط مربوط به گیاهان نیست | طراحی بیوفیلیک
یک کاربرد آشکار بیوفیلیا در محیط های داخلی، افزودن گیاهان است، اما این فقط خط شروع است. انسان به الگوها و آرایش های بیومورفیک که در طبیعت دیده می شود پاسخ می دهد. اگرچه این الگوها غیر زنده هستند، اما مغز آنها را با بازنمایی موجودات زنده مرتبط می کند. دنباله فیبوناچی که در آرایش برگ ها و مارپیچ ها ظاهر می شود می تواند در طرح هایی به نام biomimicry به عنوان یک رویکرد کل نگر برای طراحی بیوفیلیک ظاهر شود.
2. نور طبیعی بخشی از ریتم انسان است | معماران بیوفیلیک
استفاده ساده از نور طبیعی به جای مصنوعی، روحیه و راحتی را بهبود می بخشد. نور با استفاده از عناصر گرما به ادغام فضاهای داخلی و خارجی کمک می کند. وارد کردن نور طبیعی به ساختمان ها تا حد امکان به شیوه ای کنترل شده و پاسخگو در طراحی بسیار مهم است. جهت گیری مناسب که نوردهی شمالی را به حداکثر برساند و نوردهی های شرقی و غربی را به حداقل برساند همراه با مهندسی خوب ضروری است. دستگاه های سایه بان، عناصری که نور روز را به عمق ساختمان می فرستند و ترتیب پنجره های مناسب باید گنجانده شوند.

  • جواد عبدلی
  • ۰
  • ۰

این متن دومین مطلب آزمایشی من است که به زودی آن را حذف خواهم کرد.

زکات علم، نشر آن است. هر وبلاگ می تواند پایگاهی برای نشر علم و دانش باشد. بهره برداری علمی از وبلاگ ها نقش بسزایی در تولید محتوای مفید فارسی در اینترنت خواهد داشت. انتشار جزوات و متون درسی، یافته های تحقیقی و مقالات علمی از جمله کاربردهای علمی قابل تصور برای ,بلاگ ها است.

همچنین وبلاگ نویسی یکی از موثرترین شیوه های نوین اطلاع رسانی است و در جهان کم نیستند وبلاگ هایی که با رسانه های رسمی خبری رقابت می کنند. در بعد کسب و کار نیز، روز به روز بر تعداد شرکت هایی که اطلاع رسانی محصولات، خدمات و رویدادهای خود را از طریق بلاگ انجام می دهند افزوده می شود.

  • جواد عبدلی
  • ۰
  • ۰

این متن اولین مطلب آزمایشی من است که به زودی آن را حذف خواهم کرد.

مرد خردمند هنر پیشه را، عمر دو بایست در این روزگار، تا به یکی تجربه اندوختن، با دگری تجربه بردن به کار!

اگر همه ما تجربیات مفید خود را در اختیار دیگران قرار دهیم همه خواهند توانست با انتخاب ها و تصمیم های درست تر، استفاده بهتری از وقت و عمر خود داشته باشند.

همچنین گاهی هدف از نوشتن ترویج نظرات و دیدگاه های شخصی نویسنده یا ابراز احساسات و عواطف اوست. برخی هم انتشار نظرات خود را فرصتی برای نقد و ارزیابی آن می دانند. البته بدیهی است کسانی که دیدگاه های خود را در قالب هنر بیان می کنند، تاثیر بیشتری بر محیط پیرامون خود می گذارند.

  • جواد عبدلی